Find nærmeste

THE GRILL
Dansk English Deutsch

The Grill Viborg

Tingvej 7

8800 Viborg

86 61 53 00

bookviborg@thegrill.dk

Åbningstider

 • Mandag
  Lukket
 • Tirsdag
  Lukket
 • Onsdag
  Lukket
 • Torsdag
  Lukket
 • Fredag
  Lukket
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket
 • Vi holder lukket grundet Covid-19. Har du spørgsmål kan du skrive til bookviborg@bowlnfun.dk. Vi forsøger at svare hurtigst muligt.

Udtalelser fra medarbejdere

Stig Engelhardt
Souschef i Bowl'n'Fun

Souschef_Stig

”Bowl'n'Fun og The Grill er en spændende arbejdsplads, da to dage aldrig er ens. Der arbejdes altid på udvikling af nye koncepter, eller optimering af gamle.

Derudover er gæsterne næsten så forskellige som man kan forestille sig. Det gælder alt fra børn til børnefødselsdage, unge mennesker til Bowlroom, samt familier og julefrokoster mv., så der er nok at se til. Men med det fantastiske sammenhold og teamwork blandt kollegaerne, er det kun endnu federe at være på arbejde, når der er travlt.

At arbejde som souschef har lært mig en masse om ledelse og hvordan man kan gribe en bred vifte af udfordringer an, hvilket jeg også har kunne bruge privat. Det er super inspirerende at arbejde med bl.a. ansættelser, personaleudvikling, målsætninger og motivation af medarbejdere.
Det der som souschef giver mig mest, er at fornemme glæden hos vores gæster, og at se medarbejdere rykke sig i en positiv retning efter en succesoplevelse.”

 

 


Henrik Holm
Køkkenchef i The Grill
Køkkenchef_Henrik

”Bowl’n’Fun er en kædevirksomhed, hvor medarbejderne på tværs af centrene sparrer med hinanden. Det betyder at man får mulighed for, at lære af hinanden og bidrager med nye ideer og kreative input. Samarbejdet giver også et netværk mellem køkkenerne, i restauranten The Grill, i form af forskellige kurser. Her mødes vi for at lære nyt og afprøve nye ideer. I Bowl’n’Fun og The Grill er vores vigtigste opgave, at skabe en god oplevelse for gæsten, i form af underholdning og spisning.

I de enkelte centre sættes der stor fokus på et godt samarbejde og et godt socialt miljø– det skal være sjovt at gå på arbejde. Arbejdet er præget af en uformel stemning, hvor alle træder til for at give vores gæster en god oplevelse. Vi arbejder ud fra ”frihed under ansvar”, hvor der bliver lyttet til medarbejderne og taget godt imod nye ideer. Som kok/køkkenchef i The Grill har man ansvaret for, at skabe en helhed for gæsten på smag, udseende og kvaliteten af maden.”     

 Nanna Sofie Jørgensen 
Ungarbejder    

Ungarbejder_Nanna

”Hos Bowl´n´Fun er det hovedsageligt min opgave, at sikre opvasken er pæn og ryddet. Herudover hjælper jeg til i køkkenet, når der er behov for det. Jeg er glad for, at arbejde hos Bowl´n´Fun, fordi der er en god stemning blandt kollegaerne og hos gæsterne. Selv i travle perioder sørger vi for, at behandle hinanden med respekt og bevare den pæne tone.”

© The Grill